طرز تهیه جوجه چینی با خمیر بنیه
آیا تا به حال غذای جوجه چینی به گوشتان خورده؟ این نوع جوجه غذایی چینی تبار بوده و در بین مردم آسیا از محبوبیت زیادی برخوردار است. علاوه بر اینکه غذایی محبوب است؛ آسان ترین روش پخت را به خود اختصاص داده و می توانید در دورهمی و مهمانی های خانگی تهیه کنید. همچنین برخی به اشتباه فکر می کنند، به خاطر وجود خمیر بنیه این غذا بسیار سخت بوده و زمان بر است. در ادامه این مطلب طرز پخت جوجه چینی را به شما عزیزان ارائه می دهیم تا از طعم لذیذ آن لذت ببرید.
جوجه چینی با سس تارتار
مواد لازم جوجه چینی:
فیله مرغ: 500 گرم
پیاز: دو عدد متوسط
لیموترش: 1 عدد
زعفران به میزان دلخواه
نمک، فلفل سیاه و فلفل قرمز: به مقدار لازم
مواد لازم برای تهیه خمیر بنیه:
آرد تمپورا یا آرد سفید: 1 لیوان
دلستر ساده: 2/1 لیوان
بکینگ پودر: نصف قاشق چایخوری
نمک و فلفل و پودر سیر به میزان لازم
روش پختن جوجه چینی خانگی
قبل از شروع پخت این غذا تمام وسایل را آماده کنید تا سریع تهیه شود و بتوانید برای مهمانان سرو کنید. اگر در بین مهمانان خود کودکان را دعوت کرده اید، بدانید که این غذا به خاطر ترد و پفکی بودن باب میل بسیاری از خردسالان خواهد بود.
1.برای تهیه جوجه چینی خانگی، باید فیله مرغ را آماده از سوپر مارکت ها خریداری کنید یا استخوان ها را از فیله مرغ جدا کرده و برش دهید. بعد از آماده کردن فیله ها می توانید آب لیموترش، نمک و پیاز را به همراه زعفران مخلوط کرده و 2 تا 3 ساعت در یخچال بگذارید.
2.یک ظرف جدا بردارید و آرد سفید و دلستر را به هم بزنید. در مرحله اول لازم است دلستر را با مقدار کمی آب قاطی کنید. بعد مقداری نمک، فلفل و پودر سیر به ظرف دلستر اضافه کنید. اگر از آرد تمپورا استفاده کردید، نیازی به چاشنی ها نخواهد بود. در مرحله بعد آرد را به محتویات دلستر اضافه کنید. غلظت خمیر بنیه باید به اندازه غلظت ماست باشد. پس دقت کنید نه خیلی سفت و نه خیلی آبکی شود. آنقدر آرد اضافه کنید تا به حد متعادل برسد. در مرحله آخر بیکینگ پودر را اضافه کنید و مجدد هم بزنید.
3.فقط سعی کنید زیاد هم نزنید زیرا جوجه چینی از حالت پفکی در می آید و به فیله ها نمی چسبد. یک ماهیتابه گود بردارید و روغن بریزید و روی گاز بگذارید. بعد فیله ها را از یخچال در آورده و در خمیر بنیه قرار دهید. تمام فیله ها را به مواد آغشته کنید و دونه دونه درون روغن داغ بریزید. حتما دو طرف فیله مرغ را در روغن بپزید تا خام نماند. بعد که مرغ ها به حالت طلایی در آمد درون دستمال روغن گیر آشپزخانه گذاشته و روغن اضافی آنها را بگیرید.
روش پخت جوجه چینی ساده خانگی
نکات مهم تهیه جوجه چینی آسان
1.هر چقدر قطر فیله ها کلفت تر باشد، قطعا دیرتر پخته شده و زمان بیشتری برای مغز پخت شدن فیله ها می برد. به همین دلیل بهتر ات فیله ها را تا 2 سانتی متر برش بزنید. همچنین قبل از گذاشتن فیله مرغ ها درون ماهیتابه، حتما خمیر اضافی را بگیرید.
2.اگر از آرد تمپورا برای تهیه خمیر بنیه استفاده کردید، دیگر لازم نیست از تخم مرغ استفاده کنید. اما گاهی دیده شده برخی آشپزها برای اینکه خمیر جوجه چینی بیشتر پف کند، تخم مرغ به آن اضافه می کنند. در نتیجه اگر شما نیز می خواهید مانند آشپزهای ماهر از تخم مرغ استفاده کنید، حتما زرده و سفیده را از هم جدا کنید.
3.برای سرو جوجه چینی می توانید از برنج، سیب زمینی، نودل، سس تارتار، سبزیجات نیم پز و پوره سیب زمینی استفاده کنید. اما سرو جوجه چینی بسیار سلیقه ای بوده و هر فردی بسته به نوع ذائقه خود می توانند تغییر دهند. امیدواریم از خوردن این غذای خوشمزه لذت ببرید.
درباره این سایت