گوشت گوساله و به صورت کلی گوشت گاو، در دسترس ترین گوشت قرمز می باشد. جالب است در نظر داشته باشید که 53 درصد از تولیدات گوشت قرمز به گوشت گاو و 47 درصد به گوشت گوسفند تعلق دارد.

املاح و مواد مغذی گوشت گوساله چه مواردی هستند؟

در گوشت گوساله انواع مواد معدنی چون روی، فسفر، آهن، کراتین، انواع ویتامین های خانواده B وجود دارد. روی موجود در گوشت گوساله منجر می شود تا سیستم ایمنی بدن تقویت گردد. فسفر در سوخت و ساز چربی و پروتئین ها نقش اساسی دارد.

همان گونه که قبل تر نیز عنوان گردید، گوشت گوساله مملو از نیاسین است. این ویتامین بر روی عملکرد مغز تاثیر مثبتی دارد. همچنین نیاسین موجود در گوشت قرمز منجر به درمان التهاب مفاصل و کنترل کلسترول خون می شود. همچنین مجموعه ویتامین های خانواده B که در گوشت وجود دارد منجر به بهبود سرطان، کلسترول می شود. در ویتامین ها موجود در گوشت قرمز تیامین وجود دارد، تیامین منجر به بهبود اختلالات قلبی و گوارشی می شود.

ویتامین های گوشت گوساله

نقش پروتئین در گوشت گوساله:

پروتئین حامل اکسیژن در خون انسان است. لذا هر میزان اکسیژن رسانی در بدن بهتر باشد عملکرد ریه بهبود می یابد. همچنین این اکسیژن موجب می گردد تا اکسیژن عضلات تامین گردد و فعالیت های ایمنی بدن بهبود یابد.

ارزش غذایی گوشت گاو:

گوشت گاو یا گوساله ارزش غذایی بالایی دارد. 100 گرم از گوشت گوساله شامل 58 درصد روی، 39 درصد سلنیوم، 34 درصد آهن، 29 درصد مس، 8 درصد پتاسیم، 5 درصد منیزیم و 5 درصد سدیم است.

گوشت گوساله برای تقویت بدن مناسب است. البته این گوشت دیر هضم است. گوشت قرمز منجر به تولید گلبول قرمز میکند لذا غلظت خون افزایش می یابد. از گوشت گاو یا گوساله برای بهبود هر چه سریع تر بیماری های ریوی، کبد و روده استفاده می شود.

آیا گوشت گوساله منجر به چاقی می شود ؟

چربی موجود در گوشت گاو از نوع اشباع شده است و میزان ترانس بالایی دارد.این گوشت دیر هضم است و چربی بالایی دارد. لذا از این گوشت برای چاقی استفاده می شود.چربی ترانس باعث ضرر به قلب می شود. البته گوشت قرمز دارای اسید لینولئیک است. افراد زیادی بر این باور هستند که مصرف گوشت قرمز منجر به افزایش تری گلیسیرید و کلسترول می شود. باید در نظر داشته باشید که حذف گوشت قرمز منجر می شود تا بدن با فقدان کلسترول رو به رو شود. اگر کلسترول در بدن کاهش یابد، کبد اقدام به تولید کلسترول می نماید. این کلسترول مستقیم وارد خون می شود و تاثیر بدی بر بدن دارد.

دانستنی های گوشت گوساله

لذا به صورت کلی پیشنهاد می شود تا مصرف گوشت قرمز در بدن کنترل شود. گوشت گاو فاقد فیبر و آنتی اکسیدان می باشد. در نظر داشته باشید که آنتی اکسیدان ضد سرطان می باشد. البته پخت گوشت در دمای بالا خطرناک است. پختن در دمای بالا منجر می شود تا هیدروکربن در گوشت ایجاد شود که سرطان زا است.

چطور می توان میزان ضرر گوشت گوساله را کاهش داد؟
  1. روش پخت صحیح را انتخاب نمود. به عبارت دیگر گوشت ها را در دمای پایین و به مدت طولانی طبخ کرد.
  2. مصرف سبزیجات را همراه با گوشت قرمز افزایش داد.
  3. گوشت های قرمز و مخصوصا گوشت گوساله به خودی خود دارای چربی هستند لذا گوشت خریداری شده تا حد امکان باید فاقد چربی باشد.
  4. از گوشت های قرمز ارگانیک استفاده نمود. زیرا این حیوانات فاقد هورمون رشد هستند و برای خانم ها باردار و همچنین کودکان بسیار مفید می باشند.
  5. گوشت گوساله نیاز به پخت زیاد و تغییر رنگ ندارد زیرا پخت بیش از اندازه منجر به از بین رفتن آهن گوشت خواهد شد.

بارنجی ، با ما بهترین باشید.

مشخصات

تبلیغات

محل تبلیغات شما
محل تبلیغات شما محل تبلیغات شما

آخرین وبلاگ ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

اموزش فارکس به سبک نوین مورتین Ellen خکام شیوا رایانه دست بافت IRAN GUARDIAN نقد، بررسی و تحلیل انیمه، انیمیشن، مانگا و کمیک حوزه علمیه شهید بهشتی اصفهان دانلود فایل