هر گوشتی را در فر بریونی نمایید، می تواند طعم خوشی را برای شما به بار آورد. اما بریونی گوشت بلدرچین با سیب زمینی و فلفل دلمه ای می تواند هوش از سر آدم ببرد. یکی از غذاهای خوشمزه و خاص، که هر کسی قادر به صبح آن نیست. باید فنون تهیه آن را بدانید.
در اصل گوشت بلدرچین خود به تنهایی بسیار لذیذ و خوشمزه است. اما زمانی که از آن بریونی درست کنید، می توانید به خاص بودن طعم این گوشت پی ببرید. البته در طرز تهیه بریونی با گوشت پرنده لوکس، نیاز به استفاده از فر خواهید داشت.
در کنار بریونی بلدرچین باید سس کره مخصوصی نیز تهیه شود، تا لذت طعم این گوشت بیشتر شود. پس ابتدا بریونی و سپس سس کره این غذای خوشمزه را آماده خواهید نمود. ابتدا مواد لازم جهت طبخ غذا را بیان می نماییم.
بریونی بلدرچین
گوشت بلدرچین: 4 عدد
روغن زیتون: 5 قاشق سوپخوری
زعفران آب کرده: 5 قاشق سوپخوری
سیر خرد شده: 5 عدد
پیاز حلقه ای خرد شده: 1 عدد
فلفل دلمه ای سبز: 1 عدد
سیب زمینی: 1 عدد
نمک، فلفل سیاه: به میزان لازم
آب لیموی تازه: 1 قاشق سوپخوری
کره: 50 گرم
زعفران آب کرده: 1 قاشق چای خوری
نمک و فلفل سیاه: به میزان نیاز
طعم خوش بریونی بلدرچین با سس کره
برای تهیه و پخت این غذا، ابتدا باید در یک ظرف مناسب بداشته و گوشت های بارنج را با زعفران آب کرده، فلفل سیاه، سیر، روغن زیتون، و نمک به خوبی مخلوط کنید. برای این که گوشت ها به خوبی طعم دار شوند، لازم است به مدت دو روز یا یک روز و نیم درون این ماده قرار گیرند.
از آنجایی که در بریونی بلدرچین از آبلیمو استفاده نمی کنیم، پس هر چه قدر گوشت ها درون مایع قرار داشته باشند، در بافت آنها هیچ مشکلی پیش نخواهد آمد. پس از آن فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد روشن نمایید تا گرم شود.
ظرف مخصوص را با روغن آغشته نموده، سیب زمینی ها و پیازها را حلقه حلقه نموده و درون سینی قرار دهید. بهتر است فلفل دلمه ای را نیز خرد نموده و به آنها اضافه نمایید. حال نوبت به قرار دادن گوشت های بلدرچین می رسد. آنها را به خوبی بر روی سیب زمینی ها و پیازها قرار دهید.
روی ظرف را با فویل پوشانده و چند سوراخ بر روی ان ایجاد کنید. به مدت یک ساعت ظرف را درون فر قرار دهید. در ده دقیقه پایانی بهتر است فویل را برداشته و گریل را روشن نمایید. تا از گوشت های طلایی بلدرچین بهره مند شوید. در انتها نیز باید سس کره را بر روی آن ریخته و سرو کنید.
برای تهیه این سس مخصوص، باید ابتدا کره را با نمک، فلفل سیاه، آب لیمو، و زعفران مخلوط نموده و درون قابله بریزید. ظرف را بر روی حرارت قرار دهید، تا کره کاملا آب شود و با مواد مخلوط شود. پیش از این که مواد جوش بیابند، باید قابلمه را از روی حرارت برداشت.
اجازه دهید سس کمی حالت گرمای خود را از دست دهد، و سپس آن را بر روی بریونی بلدرچین بریزید و سرو نمایید. زمان تقریبی برای پخت این غذا، یک ساعت و نیم بوده و می توانید برای وعده های شام یا ناهار این غذا را طبخ کنید.
دستور غذایی بیان شده، برای 4 نفر مناسب است. اگر بخواهید برای تعداد بیشتری این غذای خوشمزه را تهیه کنید، می توانید مواد لازم را دو برابر کنید. گوشت بلدرچین با هر روش پختی طعم خاص خود را حفظ نموده، و خوشمزه خواهد شد.
درباره این سایت