از مهمترین چاشنی های غذایی که بسیاری از کدبانوها همیشه در طبخ غذاهای خود از آن استفاده می کنند، ادویه های تندوری می باشند. این ادویه ها با ترکیبات خاصی تهیه شده، و برای مصارف خاص تری نیز استفاده می شوند. البته می دانیم که ادویه همیشه غذا را خوشمزه تر و خوش طعم تر می کند.
اما تندوری از جمله ادویه های مخصوصی به شمار می رود، که تنها برای طبخ برخی از غذاهای ویژه باید از آنها استفاده شود. سرزمین طعم های متفاوت و ادویه های بی نظیر، کشور هندوستان است. پس اگر کسی از شما پرسید این ادویه محصول کدام کشور است، بی تردید باید نام کشور هندوستان را به زبان آورید.
یکی از مهمترین ویژگی هایی که ان ادویه تندوری را به محبوبیت رسانده است، تهیه و ساخت آسان آن در منزل است. می دانیم که گوشت و مرغ همیشه از عطر نامطبوعی برخوردار هستند. به همین دلیل نیاز دارند تا با ادویه های مخصوصی ترکیب شده، و طعمی ایده آل را ارائه نمایند. پس همیشه استفاده از ادویه برای طبخ غذاهای مختلف، لازم و ضروری به شمار می رود.
ادویه تندوری
اگر در برنامه غذایی خود زیاد از جوجه کباب استفاده می کنید، بهتر است هربار تهیه آن را با ادویه ای مخصوص انجام دهید. تا طعم های متنوعی از یک غذای واحد را تجربه کنید. مثلا می توانید به جای استفاده از آبلیمو و زعفران همیشگی، از ادویه تندوری استفاده کنید.
در این ادویه شما با پودر پاپریکا رو به رو می شوید. پاپریکا خود به تنهایی ادویه ای خاص می باشد که از آسیاب فلفل های خشک شده تهیه می شود. این کلمه خود به معنای فلفل دلمه ای است. به دلیل این که رنگ، طعم و عطر غذا را تغییر می دهد، در ادویه تندوری استفاده می شود.
دومین ترکیبی که در این ادویه استفاده می شود، پودر زنجبیل است. این پودر دارای طبع گرمی می باشد، به همین دلیل برای این که طبع گوشت های مرغ و گوساله را از حالت سردی خارج نماید، در تندوری استفاده شده است.
پودر زیره نیز به همان دلیل که پودر زنجبیل در تندوری استفاده می شود، با دیگر مواد در این ادویه ترکیب شده است. از طرف دیگر شما می توانید در این ادویه با پودر تخم گشنیز هم رو به رو شوید. این پودر بیشتر به علت عطر خوشی که دارد، در این ادویه استفاده می شود.
در کنار تمامی این مواد، ترکیباتی از زردچوبه، سیر، هل، دارچین و فلفل قرمز نیز در تندوری استفاده شده است.
جوجه با تندوری
بسیاری از افراد همیشه از تنوع غذایی لذت می برند، اما این که به چه صورت بتوانیم در غذا تنوع ایجاد کنیم، می تواند به نحوه طبخ، یا استفاده از ادویه های موجود برای آن بستگی داشته باشد. مثلا افرادی که از غذاهای تند هندی لذت می برند، بسیار به استفاده از ادویه تندوری علاقه مند هستند.
برخی دیگر از مرغ های معمولی و سبز، در تمامی رژیم های غذایی خود بهره مند می شوند. به همین دلیل هر بار مرغ را با ادویه ای خاص تهیه می کنند. یکی از این ادویه ها نیز، تندوری می باشد. که می تواند طبع سرد مرغ را از بین برده، و آن را متعادل نماید.
حتی برخی دیگر از افراد که به غذاهایی همچون چیپس علاقه مند هستند، نیز می توانند با استفاده از ادویه تندوری، طعمی خاص به چیپس های آماده شده خود در منزل دهند. از آن مهمتر این است که غذاهایی که با ادویه های تند تهیه میشوند، همیشه طعم خاصی را برای انسان به ارمغان آورده اند. طعمی به یاد ماندنی و لذیذ که در خاطر می ماند.
درباره این سایت